Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jiří Krampol

Poslední foto jeho ženy před smrtí. Jako veterán se ještě po sedmdesátce aktivně věnoval vzpírání.


Jana Brejchova A Jiri Krampol Couple Photos Photo Historical Figures

Jiří Krampol je na svůj věk v neuvěřitelné formě bohužel ho ale čas od času trápí dýchací problémy.

. 1938 se věnuje i dabingu hlas propůjčil Jean-Paulu Belmondovi a po smrti Františka Filipovského převzal i dabing komika Louise de Funèse. Krátce pracoval i jako údržbář v nakladatelství. Spolu s ním ji sestavil herec Jiří Krampol neboť jde o sérii povídek které napsal ve slavné pražské kavárně společně s Miloslavem Šimkem. Už léta totiž trpí chronickým katarem průdušek a když se mu zhorší dýchání musí.

11071938 Buštěhrad Československo. Jiří Krampol 81 a Hana Krampolová 58 jsou spolu již sedmadvacet let. Jiří Krampol těžce snáší vakcínu. Videa v kategorii Jiří Krampol - strana 16.

Jump to navigation Jump to search. Size of this preview. Heidi Janků - Deník dospívající dívky z Ostravy. V Divadle Na zábradlí ztvárnil.

Herec a moderátor Jiří Krampol 11. Minulý týden dokonce skončil kvůli dusivým záchvatům až na přístrojích v nemocnici. Jedna z úžasných povídek kterou jsem nemohl nikde na youtube najít. Jiří Krampol letos oslavil 83.

File usage on other wikis. Jeho krásná manželka oslavila 60. Helena 90185 57 let. Křest knihy proběhne 8.

Přitom jeho vlastní synové Tomáš a Jiří tátovo příjmení nemají. Musím také brát. Z tohoto období také dodnes čerpá v četných historkách prezentovaných v televizních vystoupeních. Jiří Krampol se narodil v Buštěhradě ale dětství strávil na Žižkově.

Místo odpočinku ale spěchal Krampol na další vystoupení. Manželka oblíbeného herce se dostala koncem roku opět do péče. Krampol was born in Buštěhrad Kladno DistrictHe graduated at the Theatre Faculty of the Academy of Performing Arts in Prague in 1962. Prvního syna Tomáše který je tenisovým trenérem odvezla Jirkova bývalá manželka televizní hlasatelka Jana Fořtová 67 v roce.

Se Zuzanou Bubílkovou 69 se herec sice objevuje ve společnosti a pojí je společná práce ale o vztahu s Krampolem promluvila i Uršula Kluková 80. Jiří Krampol se proslavil v divadle Semafor i ve filmech a TV a to jako skvělý komik a moderátor. Vážné problémy s průduškami. Od bloom 10 črc 2018 2130.

Jiří Krampol je spisovatel režisér dabér a televizní herec. Knihu Nadčasové povídky psané v kavárně Slavia napsal Miloš Schmiedberger. Je to kreatura které budou někteří lidé chodit plivat na hrob. Jiří Krampol po návratu z nemocnice.

Sejmulo mě to řekl eXtracz velmi zesláblým hlasem Jiří Krampol 82. U doktora mě upozorňovali na to že bych to mohl snášet hůř. Odchod legendárního herce Jean-Paul Belmonda zarmoutil nejen jeho rodinu ale také miliony fanoušků po celém světě. Poté se Jiří Krampol vydal na pražskou DAMU kterou absolvoval v roce 1962.

He acted in Czech theatre Semafor from 1983 to 1990. From Wikimedia Commons the free media repository. Měli společné plány na které už bohužel nedojde ale jednu věc přece jen Hana ještě před smrtí stihla. Ani se o otce nezajímají.

He is an actor and writer known for Pet muzu a jedno srdce 1971 The Three Musketeers 1983 and Wolfs Hole 1987. Jiří Krampol promluvil o dabování Belmonda 88 i jeho filmech které má nejraději 3 fotografie. Byla to i otázka osobních kontaktů. Vždyť Jiří Krampol 76 dal své jméno i dvěma synům svých manželek jejichž otcem není.

File usage on Commons. He is well known as a Czech voice dubber of Jean-Paul Belmondo and Louis de Funès the latter succeeding his. Narozeniny tento požehnaný věk by mu ale rozhodně nikdo netipoval. Jirí Krampol was born on July 11 1938 in Bustehrad by Kladno Czechoslovakia.

Známý herec skončil před pár dny opět v péči lékařů čímž vyděsil své fanoušky. Jeho hlasem promlouvá Jean-Paul Belmondo. Jiří Krampol herec bavič moderátor. Platonická láska k Mileně Dvorské v.

2021 Mám problémy s těmi proklatými průduškami prozradil důvod svého trápení Jiří Krampol 83. Radili mi ať se s nikým pár dnů nevídám držím dietu a piju hodně vody. Herečka s osobitým smíchem totiž přiznala že má pro něj celoživotní slabost. Kromě známých filmových postav se dočkal popularity v komických scénkách s Miroslavem Šimkem P.

Vyučil se soustružníkem kovů v Aero Vysočany poté pracoval jako údržbář v nakladatelství Naše vojsko. Zdenek Izer - 2 ostravské vtipy. Jiří Krampol a Zuzana Bubílková jsou jako nerozlučná dvojka. Před pár dny mi píchli druhou dávku vakcíny.

Podle aktuálního čísla časopisu Instinkt by měl Jiří Krampol převzít letošní Cenu FF za celoživotní mistrovství v dabingu. FileJiří Krampol v Praze červen 2011jpg. Original file imagejpeg File information. Ačkoliv český dabér.

450 600 pixels. Velká oslava u Luďka Soboty. V létě uplynul pouhý rok od smrti manželky Jiřího Krampola 83 Hanky 59 a kolem vdovce se začalo točit hned několik žen. Jiří Krampol je podle mého názoru naprostý ubožák který už na stará kolena neví jak se zavděčit momentálně buranovi MZ a estébákovi Babišovi.

180 240 pixels 360 480 pixels 576 768 pixels. Jiří Krampol míří na tajuplnou schůzku diplomaté ho pozvali kvůli Belmondovi. Je znám ze seriálů Malý pitaval z velkého města Synové a dcery Jakuba skláře či Četnické humoresky. Herec a dabér Jiří Krampol 82 přišel o milovanou manželku Hanku 59 která mu zemřela v náručí.

Před týdnem Jiří Krampol 83 skončil v nemocnici kde ho dle jeho slov lékaři nakopávali. Stěhování ale nebude říká moderátorka Video. Jiří Krampol born 11 July 1938 is a Czech film and theatre actor. Téma jiří krampol manželky na wikibleskcz.

Listopadu od 17 hodin v prodejně Knihy Dobrovský v Praze v OC Arkády Pankrác. Pet muzu a jedno srdce. Heidi Janků Jiří Krampol Nikdo není dokonalý. Přečtěte si veškeré aktuální informace o tématu jiří krampol manželky - nejnovější články aktuality fotografie.

Pozvánku na pohřeb dostal i Jiří Krampol který Bébela namluvil v mnoha filmech.


Jiri Krampol Actors Celebrities


Jiri Krampol Ma Strach O Zivot Zdanlive Banalni Operaci By Nemusel Prezit In 2021 Red Leather Jacket Celebrities Leather Jacket


Hana Krampolova 59 A Jiri Krampol Na Spolecnych Fotkach Super Cz Couple Photos Photo Scenes


Pin On Zajimavosti


Jiri Krampol Homosexual Bohousek Nakupuje Kure Film Humor History


Pin On Vse Ze Zivota Celebrit

Posting Komentar untuk "Jiří Krampol"